Costa Rica Competició al Criterium del Berguedà

El cap de setmana passat es va disputar la 40ª edició del Criterium del Berguedà… i allí estava l’Ignasi, en Lluís i la Sabine preparats per donar una mica de guerra a la concurrència. La prova va anar de més a menys, amb uns temps força bons a les dues passades de Graugés… i encara millors a la primera passada a Alpens, on es va posar 12º, 1º de la F2000 i 2º del grup 7. A partir d’aquí, la pluja i el vaho van començar a donar una mica pel cul… clar que qui millor per explicar-ho que el propi Ignasi:

No sé per on començar….

el mati… els dos primers trams a Graugés…. buff!! as-pa-ta-cu-lar!!!!

-Graugés 1: ens trobem en que les notes, canvien entre fer-les a 80 i llegir-les a 120km/h, peró buenu… ja nem aprenent!!!

-Graugés 2: ja sabem de que va el tema, on estàn les zones brutes, on les zones ràpides que abans no ho eren tant, on les xicanes… en definitiva: http://www.youtube.com/watch?v=h43FP6LjwU8 va por ustedes!!! Dinar: una butifarreta bona, visita dels millors fans del món i una mica de service…. service??? i els mecànics!!! jejejejjejeje

la tarda… aiiii la tarda… quins nuvols més negres, quins comentaris de ques si alpens plou, que si pedrega, que si està inundadissim!!! en fin….

-Alpens 1: moll, pero moll del mundial!! vaya tram… ja penjaré el video més endavant!!! uns cuants ui ui ui que aparquem el cotxe a la valla, pero bueno… a la tercera part del tram ja caçem al bmw que teniem davant!! i el vam adelantar, veient un altre e30 mig penjat d’una valla.. quin panorama!! arribem a final de tram amb un somriure d’orella a orella!! ja erem els primer f2000 i 2 de classe!!!

-Olost 1: rellisca. rellisca molt!!

-La Guardia: hay que tener cojones!!! meitat de tram ultraràpid!!!

Service mullat, apretar el volant, que anava sueltu i poca cosa més!!!

-Alpens 2: llegó la catastrofe!!! hola??? hola??? hi ha algu a 20 cm del vidre!!! tot entelat!! COLLONS no es veia res!!! pero res és res!!! total, que arribem al control horari amb uns 15 segos de marge (corregeixme Lluís si m’equivocu). Apunt vaig estar de no sortir al tram!! en serio, no es veia res!!! total, correr amb els arnesos més fluixos per poder desentelar el vidre. 1min va ser aproximadament el que vam perdre……..

-Olost 2: odio Olost…

-La Guardia: jo bé, el Lluís no veia res!!! ole per ell, pq cantar sense veure…!!! Gràcies

Service… no sé pq i cap al parc tancat, deurien ser les 21:30h. fins a les 00:00h no van donar els trofeus, el qual no ens el volien donar, perque son uns imbécils!!

Al final tots amb trofeu i fins els collons de la pluja!!! a tumar pel cul tot!!

I com que diuen que una imatge val més que mil paraules… i que un video val més que mil imatges, aquí va un clip de la segona passada al rapidíssim tram de Graugés. Atenció, sobretot, a la frenada de la darrera paella a Cal Rosal…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s