Guia pràctica per rebentar el motor d’un Dodge Neon

Aquí va una guia pràctica per convertir-te en un hit de YouTube, un heroi d’internet. Només cal un Dodge Neon, i la voluntat de convertir-se en una estrella davant de 6.000 milions de potencials espectadors. És una guia simple, només tres senzills passos… i després: glòria. I una factura exorbitant. I la dignitat dinamitada… també.

Pas 1: Engegar el motor. Preferiblement en fred.

Pas 2: Pujar-lo de voltes fins al tall d’injecció. Aguantar-lo en aquest punt tant de temps com sigui humanament possible.

Pas 3: Intentar que el pas anterior es realitzi amb un embrague en mal estat. En el seu defecte, trepitjar lleugerament el pedal del embragatge mentre es porta a terme el Pas 2. El resultat no hauria de diferir gaire.

Després només cal esperar. Que la física ja s’encarregarà de la resta.

Pot ser amb un video la cosa queda més clara… que com es diu sempre, val més una imatge que mil paraules.

El que em sorprén més d’aquests casos, és que sempre, després de veure trinxades com aquesta… els “creadors” del video decideixin penjar-lo a internet igualment. Em resultat fascinant. És que aquest tiu no veia que no sortia fum de les rodes? És que no es donava compte que les rodes ni tan sols es movien? És que no olorava el perfum d’embrague sucarrimat? Es que es de ser inútiles, eh?

Font: Autoblog

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s