101 dies de confinament

101 dies sense conduir el 911. Aquest és el temps que ha passat des del 7 de març, darrer dia que el vaig tocar, coincidint amb un ral·li de regularitat a Viladrau, i ahir, dia en el que per fi vaig tenir prou temps per treure’l amb un mínim de condicions.

Mentiria si digués que en tot aquest temps el cotxe no s’ha tocat. S’ha engegat, sí, però tot just un parell de cops, el primer d’ells ben entrat el confinament. Com era d’esperar, i fent honor a la sacrosanta fiabilitat alemanya, el cotxe ho va fer a la primera.

Això, en part, és gràcies a la brillant idea que va tenir d’un dels anteriors propietaris: instal·lar un desconnectador com els dels cotxes de competició. L’únic inconvenient, però, és que cada cop que agafo el cotxe haig de posar el rellotge a l’hora.

Parlant del rellotge, si sou dels que no podeu conduir sense la app Waze activada, aquests dies de confinament vaig descobrir aquest suport que venen a Rennline i que va collat directament a l’indicador de l’hora. El preu em sembla una mica atrevit, més si tenim en compte el producte s’ha d’enviar des de l’altre cantó de l’Atlàntic, però la idea em sembla collonuda i la integració a l’interior del 911 perfectament executada. Tamptador.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s