Tràiler del documental sobre la vida com a pilot de Paul Newman

paul_newman_02

Si heu estat més o menys atents al tuiter oficial del WEC durant la prova inaugural del campionat a Silverstone imagino que haureu notat una certa omniprescència de Patrick Dempsey. Tot i que no era ni molt menys un dels candidats a la victòria, ni tam sols a la categoria LM GTE Am en la que participava, l’actor ha estat sens dubte un dels focus d’atenció a la cursa.

Aquí no entraré en si és mereixedor o no d’un lloc a la graella de sortida el mundial de resistència. Té els calers per fer-ho i, que coi, si estiguèssim a la seva posició faríem exactament el mateix. Dic això perquè hi ha gent que tendeix a infravalorar el que fa aquesta gent: com que venen del món de la faràndula no tenen ni idea de com va un cotxe…

Actors-pilots hi ha hagut, hi ha i seguirà havent-ne pels segles dels segles. Dempsey és normalet, però hi ha hagut d’altres que han aconseguit resultats més que notables. El cas més famós probablement sigui la segona posició que Steve McQueen va aconseguir a les 12 hores de Sebring de 1970 en un Porsche 908/2.

No és l’únic: Paul Newman va aconseguir una segona posició scratch i primera de classe a les 24 hores de Le Mans de 1979 pilotant un Porsche 935 al costat de Rolf Stommelen i Dick Barbour, a més a més de guanyar la seva categoria a les 24 hores de Daytona de 1995, convertint-se de passada en la persona de més edat en fer-ho.

Paul Newman és la figura sobre la que gira el nou documental que veurà la llum el proper 22 de maig, un projecte que, pel que es pot veure al trailer que trobareu sota aquestes línies, té una pinta excel·lent…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s