Avui el video de Petrolicious va d’un preciós Alfa Romeo Giulia 1300 Ti de 1970 que sona de meravella

Admeto que, tot i agradar-me, mai he entrat de ple en el fascinant món dels Alfa Romeo clàssics. La raó no és altre que la mandra que em fa haver d’aprendre’m totes les denominacions de tots els models que hi ha hagut entre principis dels 60 i finals dels 70, que a la pràctica és la única etapa interessant del fabricant italià. De fet diria que només me’n sé tres, que són de fet els que més m’agraden: el preciós i únic i espectacular Tipo 33 Stradale, el Giulia i el Giulia GT.

Que a algú li agradi el Giulia GT s’entén, doncs és un dels coupés més macos, senzills i refinats que han sortit mai d’Itàlia. Al seu costat, la berlina Giulia sempre ha estat com una mena de ‘patito feo. Irònicament, això és el que per mi el fa tan especial. Això, i el fet de ser el cotxe que feia servir la polizia i els carabinieri.

I després d’aquesta parrafada totalment prescindible, anem al que interessa, que és el video que avui Petrolicious li ha dedicat a un preciós Alfa Romeo Giulia 1300 Ti de 1970. El seu propietari treballa per Singer Vehicle Design, empresa coneguda per fabricar els Porsche 911 més macos que es poden adquirir avui en dia. Aquesta atenció al detall es deixa notar en aquest Alfa, que lluny de ser un ‘garage queen’ que només es fa servir en caps de setmana, és el cotxe que Dorian Valenzuela fa servir per anar cada dia a la feina.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s