Així se les gasta un 300 SL ‘Gullwing’ de 1955 en una pujada en costa suïssa

En la era de les GoPro, amb els videos onboard a la ordre del dia, veure un GT3 RS baixant dels 8 minuts al Nürburgring ja no sorprén a ningú, per més que el porti la Sabine Schmitz. Cada dia apareixen centenars de videos com aquest. La xarxa en va plena. Dels que no abunden tant, en canvi, són els videos on el protagonista és un cotxe de 1955, i això és el que precisament us porto avui — un Mercedes-Benz 300 SL a la pujada història d’Arosa, a Suïssa.

Veure videos de clàssics pilotats a fondu és una experiència diferent. No parlo de clàssics ‘menors’, com els Porsche 911 o els BMW 2002. Parlo de clàssics-clàssics, aquells amb preus que comencen en xifres de set dígits. Parlo del Ferrari 250 GTO, del Jaguar E-Type Lightweight o del 300 SL ‘Ales de Gavina’ que avui ens ocupa.

Aquesta és una de les raons per les que m’agrada tant el Goodwood Revival: perquè és un festival on es poden veure màquines valuossíssimes pilotades com ha de ser, sense miraments. Aquí no importa que estem parlant de cotxes que en la majoria dels casos tenen preus que superen amb escreix les 7 xifres. El que importa és que un cotxe que es va fabricar per competir sigui emprat com a tal. I punt.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s