Andorra Winter Rally 2014, la propera aventura del BMW M3

1

El proper 20 de desembre l’Automòbil Club d’Andorra organitzarà un rally al que han batejat com Andorra Winter Rally. Es tracta d’un rally de regularitat on cada participant decideix la seva velocitat mitjana, i que es disputarà en set trams repartits entre el coll d’Ordino i el circuit de gel de Pas de la Casa. Tenint en compte el plantejament, el meu germà no ha dubtat ni dos segons en inscriure’s amb el BMW M3.

La neu estarà garantida al circuit de Pas de la Casa, i per tal de que també hi hagi un bon gruix al coll d’Ordino, l’ACA ha decidit tancar-lo al trànsit a partir del dia 1 de desembre. En aquestes condicions és obvi que els pneumàtics d’hivern són obligatoris, i encara millor si es va amb claus. El meu germà buscarà un parell per muntar al davant, que d’hivern al darrere ja va servit.

Per tal de garantir que tot vagi sobre rodes, les inscripcions es limitaran a només 60 cotxes, els quals es repartiran en dues categories: una pels anteriors a 1981, i un altra pels fabricats entre 1982 i 1990. Tanmateix, a la classificació també hi haurà subgrups depenent de la tracció. Sobre el paper és una prova ideal per preparar el Monte-Carlo Historique…

Si algú té ganes de passar fred que avisi, i així podem anar plegats.

Més info: Automòbil Club d’Andorra

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s