El futur de les touristfahren al Nürburgring tal i com les coneixem.

porsche-997-gt3-2

Llegeixo a Bridge to Gantry que un dels possibles compradors del Nürburgring té previst invertir uns 25 milions d’euros en el Nordschleife. D’entrada sona molt bé. La idea és instal·lar un circuit tancat de televisió per controlar possibles incidents a pista, senyals lluminoses com a la resta de circuits moderns, i remodelar completament la entrada al circuit. Totes aquestes mesures em semblen collonudes. La proposta que ja m’ha sobtat una mica més és la d’instal·lar transpònders als cotxes per controlar-los en tot moment.

Aquesta darrera proposta va associada a la de la remodelació de l’entrada al circuit, ja que la idea dels potencials compradors és carregar-se les barreres d’accés i substituir-les per un sistema telemàtic similar, entenc jo, al Via T. Això està molt bé per la gent que té previst fer un bon grapat de voltes, però perjudica, i molt, a la gent que en vol donar només una en pla turista.

Pot ser és la proposta que menys em sedueix, tot i que tampoc la trobo equivocada. El que sí que m’alegra és llegir que per fi hi ha algú disposat a invertir diners en el Nordschleife. I això va tant per la seguretat en pista com per la comoditat d’uns accesos que en temporada alta són totalment insuficients. El repte serà veure com apliquen tots aquests canvis sense carregar-se l’atmòsfera “amateur” que sempre s’ha respirat a les touristfahren. Veurem com acaba la cosa.

Via Bridge to Gantry.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s