L’únic BMW M3 Sport Evolution Cabrio fabricat surt a la venda per un preu exorbitant

1993-BMW-M3-Sport-EVO-Convertible-4

Entre versions estàndar, evolucions i edicions especials, BMW M GmbH va fabricar unes 15.000 unitats del M3 original, a les que s’hi han de sumar les poc més de 700 que es van fer sense sostre. Aquest ball de xifres converteix les versions cabriolet en unes de les més cotitzades, un fet que mai acabaré d’entendre si tenim en compte que no van ni la meitat de bé que les variants coupé. Coses meves, imagino. No obstant, si el que voleu és exclusivitat de la bona, si el que voleu tenir és un BMW M3 original únic, del que tan sols s’ha fabricat una sola unitat, ara esteu de sort, doncs acaba de sortir a la venda l’únic BMW M3 Sport Evolution Cabriolet que (suposadament) es va fabricar a un preu de — wait for it — 249.000 euros.

Sí, ho heu llegit bé. Dos-cents cinquanta mil euros. Pim pam. Dic “suposadament” perquè amb aquestes coses mai se sap, més encara si ens fixem en el calçat del M3 objecte d’aquesta entrada, amb unes llandes heretades del M3 E36. Aquesta unitat va ser fabricada per encàrrec l’any 1993, i equipa el motor de 2.5 liters i 235 CV del Sport Evolution. Segons el venedor és l’únic M3 descapotable amb aquestes especificacions que hi ha al món, tot i que a mi la veritat és que em costa una mica de creure. Sense voler entrar en especulacions maquiavèliques, jo tendeixo més a pensar que el que de veritat és tracta és d’un paio que va sinistrar un Sport Evolution, va muntar tota la mecànica en un cabrio… i ara vol fer l’agost. Pensa malament i encertaràs.

Sigui el que sigui, jo per aquest preu abans em compro un Sport Evolution de veritat, un CSL… i encara em sobrarien quartos per un F30 320d Touring pel dia a dia.

Via Carscoop

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s