RAUH PASSION i els excessos del darrer treball de Nakai-san

RWB-RauhPassion-Drive-22

El tuner japonés RAUH-Welt Begriff té tants adeptes i incondicionals com gent que li hi desitja la més dolorosa de les morts. I la veritat és que no em sorprén. Aquí n’hem parlat en més d’una ocasió i ja sabeu el que en penso: si em dieu que aquest 993 que apareix a les fotos és un 993 GT2 Evo com el que participava a les 24 hores de Le Mans a finals dels anys 90, m’ho crec. I és per això que m’agraden. SPEED HUNTERS acaba de dedicar-li un article a la seva darrera creació, un 993 al que li han posat el nom RAUH PASSION, amb una excel·lent fotografia i una no menys excel·lent crònica de la ruta cortesia de Dino Dalle Carbonare.

El cotxe és tot excessos: excessivament ample, excessivament dur… i quasi diria excessivament excessiu. I tot i així m’encanta. L’únic detall que em deixa una mica fred és el motor, un bòxer de 3.6 litres pràcticament d’origen capaç de rendir uns “discrets” 300 CV de potència. Tenint en compte que el bastidor és 100% de curses, amb unes suspensions dures com una pedra i un pes reduït a la mínima expressió, la veritat és que no cal més. I tot i així és impossible no deixar de pensar que la mecànica pot ser no està a l’alçada del que la espectacular estètica deixa intuir.

De totes maneres, i per més que m’agradin els RWB de Nakai-san (en general, que no tots), on es posi un bon Singer 911 la resta ja s’en pot anar a fer punyetes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s