Conduint un Skyline GT-R original per les millors carreteres del Japó, el viatge ideal?

IMG_1829

Tot i que sembli mentida, a mi no només m’agraden els Porsche. En entrades anteriors us he deixat un bon grapat de pistes per saber que entre les meves altres passions hi ha un esportiu japonés de 1971 força emblemàtic, conegut al país del sol naixent com a Hakusoka. Estic parlant del Nissan Skyline GT-R KPGC10, un cotxe que per alguna extranya raó em torna boig. A mi i a molta més gent, com queda clar en aquest article publicat a SPEEDHUNTERS que m’ha deixat en estat de shock.

Per què? Doncs perquè, pel que sembla, un pot plantar-se al Japó, llogar-ne un i recòrrer amb ell algunes de les millors carreteres que ofereix el país. Fun2Drive es la empresa que sembla oferir aquest servei, una mica com les empreses que cobren un ronyó i mig per fer 10 kilòmetres en un Ferrari 360 Modena. L’article de SPEEDHUNTERS no només està ben escrit, sino que a més a més inclou molt bones fotos.

Com el paio que escriu la entrada, a casa també tenim pendent un viatge al Japó centrat exclusivament en el món del motor (per més que sempre que hi vaig acabo trobant una estona per fer car spotting): museus, col·leccions, proves de drift, pilotar a Ebisu (mon germà i les seves coses), etc. A totes elles, des d’avui hi sumaré aquesta: llogar el clàssic japonés que, juntament amb el Toyota 2000GT, més em motiva, i fer amb ell algunes de les millors carreteres que hi ha al voltant del Fuji.

Via SPEEDHUNTERS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s