Surt a la venda un Mercedes-Benz CLK-GTR amb només 115 kilòmetres

$T2eC16R,!)0E9s37F0(!BROlkVPg7w~~_4

Justament ahir parlavem d’un McLaren F1 que havia sortit a la venda al Japó amb el compta-kilòmetres a zero. Es tractava d’un cas d’especulació pura, i és que tenint en compte que del F1 només s’en van fabricar una seixantena d’unitats (una vintena de les quals eren de competició), era obvi que amb el pas dels anys el seu preu només podia anar a més. Avui us porto un cas similar protagonitzat per un esportiu encara més rar de veure: el Mercedes-Benz CLK-GTR Roadster.

Per tal de poder participar al campionat FIA GT, el fabricant alemany estava obligat a fabricar 25 unitats de carrer. Quan el campionat va ser cancel·lat l’any 1999, Mercedes-Benz encara no havia fabricat la totalitat requerida, però tot i així va seguir fent unitats fins arribar a les 26, una més del que necessitaven. D’aquestes, un parell equipaven el motor V12 de 7.3 litres, les quals van rebre l’apel·latiu Super Sport. De les 24 restants, sis eren descapotables, i ara una d’aquestes acaba de sortir a la venda a eBay amb un preu de 2 milions de dòlars (al canvi, una mica més de 1.5 milions d’euros).

Diu l’anunci que es tracta d’una unitat fabricada l’any 2002, tres anys després de la cancel·lació del campionat FIA GT, i que és la única de les sis unitats descapotables que va arribar als Estats Units. Està equipada amb un motor 6.9 V12 atmosfèric capaç de rendir una potència de 612 CV, pot agafar els 320 km/h de velocitat màxima i accelera de 0 a 100 km/h en menys de quatre segons. El millor de tot, no obstant, és que el compta-kilòmetres marca només 115 kilòmetres, una xifra que el converteix en pràcticament nou (i que deixa clar que també es tracta d’un cas d’especulació). De totes maneres, o el cotxe s’ha engegat de forma regular en els darrers 11 anys, o aquesta xifra pot convertir-se més en un problema que en quelcom positiu. I és que els cotxes, com les persones, no solen estar gaire ben avingudes amb el sedentarisme.

Via Elite Autos, Carscoop

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s