Una col·laboració més estreta amb Motor.cat

En les darreres setmanes he estat una mica liat amb un petit projecte del que estic força il·lusionat. Com sabreu, fa cosa d’un any col·laborava a MotorFull i Motor.cat, dos mitjans online que en els darrers mesos m’han brindat no poques oportunitats — assistir al saló de Detroit, provar un Norma al Circuit, etc. Degut a que no estava del tot a gust a MotorFull, i sobretot perquè sempre he sentit molt apreci pel projecte Motor.cat, abans d’estiu vaig decidir deixar el primer per centrar-me en el segon. El problema és que quan li vaig comunicar a en Patxi, un dels socis encarregats del projecte, ell em va dir que per desavinences amb els altres dos socis, el projecte es trobava en punt mort.

A mesura que passaven les setmanes se’m va passar pel cap començar un projecte nou des de zero, centrat en la marca Porsche o en el Nürburgring. Algú em va recordar que Colla Verglas ja era bàsicament això, de fet, i no li faltava raó. El fet és que tenia ganes de fer coses… i així és com vaig començar a punxar en Patxi per veure què pensava fer amb Motor.cat. A tot això, també vaig quedar amb l’altra part implicada en el projecte Motor.cat, per que m’expliquessin la seva versió del que va passar. Després de rumiar-m’ho, perquè l’altre oferta també era temptadora, vaig decidir fer costat a en Patxi… tot i que en un principi això implicava renunciar a algunes de les coses per les que m’atreia tant el projecte.

I així és com vam començar a parlar de Motor.cat, de com ho veia jo, de com pensava que havia de ser el projecte i de quins havien de ser els elements que el definissin. La meva posició era força clara: fer de Motor.cat el blog del motor que a nosaltres ens agradaria trobar. Si em permeteu, acollaverglasar-lo una mica, treure-li una mica de seriositat i apropar-lo a la gent. Després de parlar-ho molt, de posar-nos en contacte amb els anteriors col·laboradors, en Patxi i jo vam decidir començar de zero amb una nova forma de fer les coses, i amb un servidor fent funcions de editor en cap, si és que es pot dir així. I així és com fa un parell de setmanes Motor.cat va tornar a la vida.

Donar-li un aire més personal, amb un estil i un contingut més entretingut i proper, topa una mica amb el que faig a Colla Verglas. De fet, algunes entrades les he copiat pràcticament paraula per paraula entre l’un i l’altre blog. Després de tot, quin sentit té fer la mateixa feina dues vegades? De totes maneres, intentaré publicar per aquí algunes de les coses que publico a Motor.cat… i vice-versa, tot i que Colla Verglas quedarà reservat per coses molt més “absurdes” i personals.

Bàsicament hi trobareu una barreja del que fins ara penjava a Colla Verglas, barrejat amb noticies d’actualitat, novetats i trobades que tinguin lloc a Catalunya. És per això que us convido a tots a passar-vos per Motor.cat i a seguir-nos al Twitter. Tota opinió serà benvinguda.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s