Probablement, els dos cotxes més horteres que veureu en el dia d’avui

Fa temps que em ronda pel cap la idea de fer una entrada sobre el meravellós món de les llandes, i sobre com s’ha arribat a la situació actual, on un Ford Fiesta “normalet” amb qualsevol cosa per sota de les 17 polzades “fa lleig”. Tot i que aquest tema donaria per una bona entrada, la d’avui es centrarà en dos cotxes molt particulars: un Chevrolet Camaro ZL1 i un Chrysler 300C molt “especials”. I què és el que fa “especials” aquests dos trastos? Doncs que en un clar exemple del que podriem definir com a “complexe de tita petita”, tots dos equipen llandes en mida 30″. Sí, sí… heu llegit bé. Trenta polzades de diàmetre.

La primera de les dues atrocitats d’avui, de nom King ZL1, és un Chevrolet Camaro ZL1, un muscle car calçat amb un V8 6.2 que, d’origen, rendeix 580 CV de potència. Tot i així, dubto molt que qui es posi al volant d’aquests joguet pugui passar mai dels 40 km/h. Per què? Doncs per la nefasta i quasi ofensiva transformació que ha fet 813 Customs. De fet, algún mitjà apunta a que per començar no és ni un ZL1, sino, com diu Josep Camós a Motorpasión, un Camaro SS tunejat per que sembli un ZL1 tunejat perquè no sembli un ZL1.

Com no pot ser d’un altre manera, i deixant de banda per un moment l’horteril color daurat de la carrosseria, l’element que més crida l’atenció en aquesta atrocitat són les llandes Forgiato de 30″. A l’interior, un “interessant” tapissat de cuir en color verd moc, tres pantalles LCD de 23″ i una Play Station 3 amb el comandament a joc amb el color de la carrosseria. Estic segur que als Estats Units propostes com aquesta — DUB, que els hi diuen — deuen tenir el seu públic, però aquí l’únic que aconsegueixen és que el dinar em senti malament…

Molts d’aquests projectes sovint s’escuden amb el SEMA Show de Las Vegas, un saló dedicat al món del tuning on tot és possible i on les marques i els preparadors han de “marcar paquet” per atraure a rappers i gangsters per igual. El cas del ZL1 de 813 Customs no és aquest, de la mateixa manera que tampoc ho és la segona víctima d’avui, un Chrysler 300C rosa (que l’amor s’hi posa) amb unes llandes de — ho heu encertat! — 30 polzades. D’aquest trasto, per desgràcia, no hi ha tanta informació. Se sap que el seu nom ha “evolucionat” a 330C Florida i que, entre d’altres coses, equipa portes estil Lamborghini. Com a mínim això és el que es dedueix del video.

PD.- Com que diuen que no hi ha dos sense tres, què us sembla aquest Ford Mustang amb unes llandes de similar estil?

Via Diariomotor, Crank&Piston

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s