El Goodwood Revival, “rodat” en format Super8

En la meva interminable llista de “esdeveniments pendents” hi figura un nom amb doble subratllat i en majúscules: el Goodwood Revival. Aquesta barreja de campinya britànica, ambient dels anys 40, clàssics de valor incalculable i curses on es va veritablement a fons em fascina. Tan se val si es condueix un Ferrari 250 GTO valorat en 20 milions d’euros, una joia única com el 250 GT Breadvan, un Jaguar E-Type Lighweight amb ves a saber tu què conduït per un tal Adrien Newell o un Mini. Aquí del que es tracta és rendir un tribut a totes aquestes joies fent el que se suposa que han de fer — competir, còrrer en circuit, batallar.

La edició d’enguany ha estat espectacular. Prova d’això són les galeries que ha publicat Autoblog o Automobiliac. O l’espectacle que van donar les fletxes de plata que Mercedes-Benz i Auto Union van reunir per a la ocasió, amb un valor incalculable. Miressis on miressis, hi havia alguna cosa per veure…

De tots els videos que he vist fins ara, el que més m’ha cridat la atenció és el que trobareu a continuació, suposadament “rodat” en format Super8 i que recull a la perfecció l’ambient que es va poder viure aquell cap de setmana de setembre al Goodwood Revival.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s