Recordeu el video del Porsche 962C circulant pels carrers del Japó?

Recordeu el video del Porsche 962C circulant pels carrers d’alguna ciutat japonesa? Doncs avui toca tornar-ne a parlar. La raó? L’impressionant reportatge que Dino Dalle Carbonare ha fet per SPEED HUNTERS aprofitant la grabació del mini-documental. Com ja vam comentar en el seu dia, la unitat que veieu a les imatges no és un Rothmans Porsche 962C ex-oficial, sino quelcom fins i tot m’atreveria a dir que millor.

Es tracta del segon prototip que el pilot Vern Schuppan va fabricar — dels cinc en total que va fer (o sis, segons on ho llegeixis). I per què dic que és millor? Doncs perquè enlloc de comptar amb un monocasc tubular d’alumini com el disseny original de Norbert Singer, aquesta unitat té un monocasc realitzat en fibra de carboni. I a diferència de la resta d’unitats fabricades per Schuppan, coneguts com a 962CR i amb un disseny molt més arrodonit, aquest vesteix la mateixa carrosseria de fibra i kevlar dels 962C originals. I el mateix motor bòxer bi-turbo de 2.65 litres. I no sé quantes coses més. És, per així dir-ho, una versió actualitzada i millorada d’un dels cotxes més revolucionaris que s’han fabricat mai.

El reporatge de Dino Dalle Carbonare no té desperdici, amb un bon grapat de fotos tant al carrer com al magatzem on descansa el 962C que avui ens ocupa, i amb informació abundant. Molta.

Via SPEED HUNTERS

Un pensament sobre “Recordeu el video del Porsche 962C circulant pels carrers del Japó?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s