Magnus Walker i la seva genial obsessió pel Porsche 911 original

Magnus Walker no és la típica persona que t’esperes trobar al volant d’un Porsche 911 clàssic. Amb rastes i una interminable barba, la imatge que projecta aquest particular col·leccionista dista moltíssim de la gent que actualment et pots trobar darrera el volant d’un d’aquests esportius alemanys.  I tot i així, aquest afortunat california compta amb una col·lecció que ja voldrien per sí molts aficionats a la marca d’Stuttgart.

Fa uns anys es va marcar un objectiu molt ambiciós: reunir al seu garatge de Los Angeles tots els Porsche fabricats entre 1964, any de la seva presentació, i 1973, data en la que la estètica del model original va evolucionar cap a la dels horribles paracops de plàstic negre. Un per any. I tot i que encara li falta una unitat de 1973 per completar la col·lecció, el més difícil ja ho ha aconseguit: fer-se amb una de les codiciades unitats de la primera fornada, al de 1964.

Magnus Walker agafa els Porsche tal qual els troba, sigui quin sigui el seu estat, i els restaura de dalt a abaix deixant-los en un estat impecable. No és com els Singer 911, però quasi. Només cal donar un cop d’ull a les imatges que trobareu al seu blog.  Si teniu una mica més de temps, no us podeu perdre el video que Reelhouse ha editat centrant-se en la figura d’aquest particular fanàtic de la marca. Són 32 minuts d’autèntica màgia per a porschistes.

Trobareu el video clicant en aquest enllaç o directament sobre la següent imatge:

Via Magnus Walker 911, 8000 vueltas

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s