Forza Motorsport + Need for Speed = Forza Horizon

En la eterna guerra entre la saga Forza Motorsport i la de Gran Turismo, darrerament m’he acabat decantant per la segona, després d’anys i anys de fidelitat al simulador de Polyphony. El control em sembla més real, tinc la sensació de que els cotxes van més enganxats a terra i, en general, m’agrada molt la possibilitat de modificar els trastos que compres. Això per no parlar de la varietat d’aquests, enlloc de les mil-i-una versions diferents del Nissan Skyline o l’Honda Civic. Com a bon simulador que és, Forza Motorsport està limitat a una sèrie de circuits on desfermar tots els nostres instintsmés primitius — sigui per guanyar o per emportar-nos al cotxe del davant. Tot i així… que aixequi la ma qui algun cop hagi pensat en ho genial que seria que poguèssim rodar amb total llibertat per un escenari “infinit”.

Doncs d’això precissament tracta Forza Horizon, la darrera entrega de la saga que Turn 10 Studio acaba de presentar a la fira E3. És, per així dir-ho, una barreja entre les entregues de Forza Motorsport, Need for Speed i Test Drive, i on podrem circular tranquilament per les carreteres de Colorado en cotxes que van des del nou Dodge Viper SRT10 fins el mític Audi Sport Quattro original. I, com passava als mítics jocs de Need for Speed (abans de que el tuning enviés la saga a la merda), anar contra-direcció, saltar-nos tots els límits de velocitat o fer avançaments per allà on no toca.

Si, com jo, ja esteu patint tot pensant que els gràfics de FM3 deixaran pas a música tecno, uns escenaris plans i una conducció molt més arcade, podeu respirar tranquils. El sistema de control serà esencialment el mateix, els cotxes seran similars (tot i que no es podran importar d’un joc a l’altre) i el motor gràfic serà idèntic. Per si això no fos motiu de “honda satisfacción”, a tot això hem de sumar la possibilitat de còrrer de nit, en temps real i per superficies que no es limiten únicament al negre asfalt. Es pot demanar més? Aquí us deixo el tràiler. Jo a la que surti no trigaré ni dos dies en agenciar-me una còpia…

Via Jalopnik

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s