Vist al carrer: el primer Porsche 911 (991) Carrera S que veig per Barcelona

Avui baixava per Passeig de Gràcia quan, a l’alçada de la Casa Milà, he vist un dels nous Porsche 911 (991) Carrera S. M’imagino que en qüestió de mesos, i tot i la crisi, serà força habitual creuar-se amb un d’aquests pel centre de Barcelona. Sigui com sigui, aquest 911 (997) pintat en Aqua Blau Metallic és el primer que veig en directe, un fet que bé es mereix ser retratat per passar a la posteritat (encara que sigui amb l’iPhone).

Des del primer moment en que la nova generació del 911 va ser presentada al saló de Frankfurt, sempre m’he preguntat com seria aquest cotxe en directe. Recordem que respecte a la generació anterior, el nou 911 (991) ha crescut en quasi totes les mides: és més ample, més llarg, amb més distància entre eixos i calça rodes de més diàmetre (fins a 20″ en opció!!). Curiosament, tant l’alçada com el pes s’ha reduit. És, per així dir-ho, un cotxe més gran però que no ho sembla.

I és aquí on volia arribar. Tot i ser més gran i comptar amb rodes de més diàmetre, a una certa distància (quan l’he vist estava a l’altra cantó de Passeig de Gràcia) és quasi igual al 911 (997) de la generació anterior. De fet, si no fos pel redisseny de tota la part posterior, estic segur que se m’hagués passat per alt. Això m’agrada, doncs el nou 911 (991) segueix mantenint les proporcions de “cotxe petit” (tot i haver crescut en quasi totes les mides), especialment si el comparem amb la competència.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s