Unes quantes fotos que vaig fer de les VLN Series

Aquí va la darrera entrega (o no) de les fotos que vaig fer durant el passat més d’agost al Nürburgring: una cursa de les VLN Series. Curiosament, aquestes van ser les primeres fotos que vaig tirar, doncs vam arribar al circuit tot just quan passaven 20 minutes des de l’inici de la cursa. Perdre’ns la sortida va ser una mica merda. Una mica molt, de fet. Per sort, un fort mastagot a la zona de Tiergarten va provocar una bandera vermella i la conseqüent re-sortida.

A la llista d’inscrits hi havia prop d’un centenar d’inscrits repartits en tres grups on, tot i trobar a faltar noms i cotxes il·lustres, es van poder veure algunes coses veritablement curioses. M’imagino que la proximitat de les 24 hores, disputades cinc setmanes abans, així com les vacances d’estiu, expliquen l’absència de noms com Manthey Racing o els Audi de Phoenix Racing. Una llàstima.

Les fotos van ser tirades desde l’entrada a Brünchen. Com que vam arribar tant tard ja quasi no quedava lloc a les ubicacions que faig servir habitualment. Era el primer cop que disparava des d’aquest angle… i la veritat és que no han quedat del tot malament.

Com és habitual, trobareu totes les fotos al meu compte de Flickr.

Com és habitual, trobareu totes les fotos al meu compte de Flickr.

Recordeu la sessió de car spotting als aparcaments, la que vaig fer al Nordschleife, amb els cotxes en acció, i la petita trobada de clàssics de diumenge a primera hora. Va ser un cap de setmana curt, però molt intens. Com sempre que anem al Ring.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s