A la Bonneville Speed Week amb un Renault 4L Furgoneta

La Bonneville Speed Week és un esdeveniment que es celebra any rere any als deserts de sal de Utah. Amb l’objectiu d’aconseguir la màxima velocitat possible, a Bonneville no és gaire difícil trobar-te amb muscle cars de tropecents cavalls, algún que altre Ferrari modificat per trencar la barrera dels 400 km/h, prototips i hot rods muntats al garatge de casa, etc. Aquest any, no obstant, entre els participants hi haurà un convidat molt especial.

Amb motiu del 50é aniversari del Renault 4L, un grup d’aficionats, amb la col·laboració del repartament de cotxes clàssics de Renault i de Renaultsport, han desenvolupat un Renault 4L bastant particular. Si donem un cop d’ull a les modificacions que incorpora, sembla que hagi estat tret d’un desballestament: frens davanters d’un Renault 25, frens del darrera d’un Clio, motor d’un Renault 5 Turbo amb 290 CV, amb la mateixa especificació que portava al campionat francés de turismes l’any 1983, canvi manual d’un Renault 25 GTX Turbo, etc.

El resultat, tal i com es pot veure a la imatge, salta a la vista. No és la cosa més aerodinàmica que he vist en la meva vida, d’això no hi ha cap dubte, però és un projecte certament interesant. L’objectiu no és altre que superar els 290 km/h. Veurem que tal els hi va…

Més info: MotorFull

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s