Al tanto que va de canto: la Sabine per Montmeló, onboard!

Ahir us parlava de les tandes que l’Ignasi i la Sabine van fer el passat diumenge al Circuit de Catalunya. Aquí està el video. Grabat amb una càmara Hero HD enganxada al sostre. Des de dintre és més espectacular que des de fora, la veritat sigui dita. Com diu el meu germà, aquest clip va dedicat a tots aquells que el xiulen als rallys per no fer cantos. Cada cosa té el seu moment, i als rallys s’ha d’anar per feina.

2 pensaments sobre “Al tanto que va de canto: la Sabine per Montmeló, onboard!

  1. No et preocupis, no va per tu ni molt menys. El que passa és que ell es pren els rallyes com el que són, una prova de velocitat pura… i quan li vaig comentar que a un parell de curves la gent es decepcionava per les seves traçades, es va picar una mica. Res seriós. Després de tot, si fes cantos no hagués acabat 2n de classe al Sant Julià ni 3er al Pacha, en la seva primera prova completa (tot i que li van robar un minut, amb el que hagués quedat 2n a 1 segon del primer). Són dos formes de veure els rallyes.

    Els Teixidor i companyia, per cert, porten el diferencial del darrera soldat… amb el que fer cantos és infinitament més fàcil.

    Gràcies pel comentari de totes formes, s’agraeix! 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s