Més fotos del misteriós Audi Quattro Widebody…

Fa uns mesos vaig trobar aquesta foto (una imatge que tornaria a retrovar setmanes després). En ella es pot veure un Audi Quattro amb un cul de generoses proporcions rodant pel Nürburgring (Brünchen?). La veritat és que sempre m’he quedat amb la intriga de saber que s’amagava darrere d’aquest projecte tan interesant; la foto, coincidireu amb mí, bé s’ho val. Desgraciadament, d’informació a internet hi ha més aviat poca… per no dir directament que no he trobat res de res. Amb les imatges passa tres quarts del mateix: és possible que aquesta sigui la única fotografia que s’ha fet d’aquest trasto?

Quan ja estava a punt de donar per fet que així és, que la foto que obre aquesta entrada és la única imatge d’aquest Audi Quattro Widebody, va i em trobo amb unes quantes fotos adicionals via un-amic-de-Facebook-etiquetat-en-una-galeria-de-fotos-d’un-altre-paio-de-Facebook-que-conec-però-que-no-tinc-com-a-amic. El primer pensament que he tingut al veure aquestes fotos és… que l’angle de la primera foto és el millor angle possible per retratar aquest trasto. Perquè veient les tres fotos adicionals, un s’adona que el que semblava un projecte brutal estil silouette, en el fons té un rerefons tunero que fa una mica de pudor. El que és una autèntica llàstima.

Aquests fars davanters, aquestes entrades d’aire laterals, aquest bony al capó. Pot ser m’equivoco i aquest cotxe en realitat és una bèstia de 700 cavalls capaç de rodar 15 segons més ràpid que un 997 GT3 RS al Nordschleife. Qui sap. Sento dir-ho, però abans em quedo amb un Sport Quattro d’aquests

Via Facebook.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s