Curses del WTCC al Nürburgring? Podria ser…

Tot i que encara és una possibilitat remota, sembla que en un futur pròxim podrien haver curses del WTCC al Nürburgring. I no, no em refereixo al traçat de Gran Premi, sino al mític Nordschleife. Ho ha dit Marcelo Lotti, que tot i tenir nom de futbolista, és el màxim responsable del WTCC, un campionat que avui en dia està sota mínims.

El fet és que tot depén de que el traçat alemany torni a rebre la màxima categoria per part de la FIA (quatre estrelles, com la Guía Michelin), una distinció que va perdre l’any 1976 després de l’accident que quasi li va costar la vida a Niki Lauda. La creixent importància de les 24 hores del Nürburgring, així com la popularitat del Nordschleife entre els aficionats, podria empènyer a la FIA a prendre aquesta decisió, i alhora, seria la taula de salvació d’un campionat que, avui en dia, amb Chevrolet com a única marca oficial, està més a prop de desaparèixer que de continuar.

El més divertit de tot? Que els meetings constarien de dues curses a dues voltes cadascuna, cosa que trobo total i absolutament ridícula. Dic jo: no seria millor fer una única màniga a 5 voltes? A dues voltes un quasi no té temps ni de respirar!

Via Autoblog.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s