El complement perfecte pel Ferrari F40 LM platejat de l’altre dia

M’imagino que recordareu el Ferrari F40 LM platejat del que us vaig parlar l’altre dia, el que es troba a la venda a Bingo Sports. Jo, com a mínim, no l’he oblidat. El fet és que avui, via GT Spirit, he trobat la seva parella idea: un Maserati MC12 Corsa del mateix color – i, segurament, també del mateix amo.

M’imagino que després de veure l’èxit aclaparador dels FXX de Ferrari, Maserati va decidir engegar el seu propi programa de curses-client amb un MC12 de curses… no homologat ni per curses ni per circular pel carrer. Com en el cas del FXX, només es podia pilotar en esdeveniments seleccionats per la casa… el que per mi no té gaire sentit, podent comprar un MC12 de curses i fer el que et roti amb ell. Dic jo, vaja. En total es van construir una trentena d’unitats l’any 2004, cinc de les quals no es van posar mai a la venda. L’any següent es van fabricar 25 unitats més, fent un total de 50. L’única d’elles en aquest color platejat és aquesta.

Per cert, tant aquest Maserati MC12 Corsa com el Ferrari F40 LM de l’altre dia, pertanyen (o pertanyien) a la mateixa col·lecció.

Via GT Spirit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s