El Ferrari P4/5 Competizione ja roda!!

El Ferrari P4/5 Competizione ja roda! El somni d’en Jim Glickenhaus cada cop està més a punt de fer-se realitat: veure rodar la seva reinterpretació del Ferrari 330 P3/4 als circuits de la vella Europa – en concret, a les 24 hores del Nürburgring. Quasi res. La primera prova s’ha fet en un traçat que sembla més un kàrting que cap altre cosa, on el nou P4/5C quasi no ha pogut ni estirar les cames. Tot i així, veient el video a un servidor quasi li ve trempera al sentir com brama el V8 de 4.0 litres que amaga sota el capó.

I és que el que originariament era un Ferrari 430 Scuderia, ara ja poc se li sembla. La carroseria ha estat redissenyada de dalt a abaix. Tot i així, el cotxe oficialmente segueix sent un 430 Scuderia, pel que – no us ho perdeu – estarà homologat per circular pel carrer!!! D’aquí les matrícules de Nova York. Unbilivibol. Mecànicament, el motor 4.3 V8 s’ha encongit fins els 4.0 litres de cilindrada, mentre que la resta de components mecànics provenen d’un F430 GT2.

Porno del dur. Deixeu-me demanar disculpes d’ara en endavant si per culpa d’aquest clip heu desgraciat el teclat del vostre ordinador. No era la meva intenció. Per desgràcia, aquesta carroseria tan perfecte i tan genial acabada en fibra de carbono donarà pas al habitual color vermell de Ferrari. Una llàstima si tenim en compte que ara, tal i com està, és el més proper a la perfecció que he vist mai.

Mes info: Carscoop

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s