Colla Verglas 2.0

Aquesta tarda, després de fer el cafetó i tot fent temps per les 20:00, m’ha entrat un rampell extrany i m’he posat a remodelar Colla Verglas de dalt a abaix. No és una cosa que tingués planejada, però en el fons, haig d’admetre que la idea feia temps que em rondava pel cap. En línies generals res canvia: les categoríes, núvol d’etiquetes i altres coses que no m’acabaven de fer el pes han anat a parar al fons de la pàgina, quedant a la dreta únicament els enllaços als llocs més interesants – i al meu compte de Twitter, per a qui li interessi.

El detall de la neu que cau és temporal, que és Nadal.

M’imagino que hi ha gent a la que el canvi no li acabará de fer el pes. D’altres, pocs, probablement l’adorin i vulguin venir a casa a fer-me reverències. A mi personalment m’agrada com ha quedat, i al cap i a la fi, la meva opinió és la que més importa.

Una salutació a tots i totes!!

Dani.

8 pensaments sobre “Colla Verglas 2.0

 1. L’avantatge que té aquesta capçalera és que ara la podré anar canviant cada cop que trobi una foto interessant. L’altre, com que incloïa el nom de Colla Verglas i el subtítol, donava menys joc en aquest sentit.

 2. Mmmm…sembla més lleugera (estil diari Ara?¿?), és carrega més ràpid, i no veure el núvol d’etiquetes més repetides, M’AGRADA.

  Rotllo neu….t’ha afectat el ‘roquefeler’, eh? Sort que és temporal!!

  La idea de la capçalera em semla bona….però li treu “prestigi, solvència, personalitat”, etc. com li volguis dir….

  En resum: un on regal de Nadals. Per cert:

  BONES FESTES i BON ANY NOU a tots els ‘collaverglaristes’!!!

 3. Si a tu t’agrada … a mi hem sembla bé. L’important és el contingut i crec que no ha canviat (hi espero que no canviï mai).

  Felicitats per Collaverglas, ja fa temps que et segueixo i mai t’havia felicitat per la feina feta.

 4. El contingut no tinc cap intenció de canviar-lo. Simplement són aquelles cosetes relacionades amb el món del motor que em criden l’atenció.

  I sobre les felicitacions, no saps quan s’agraeixen. Sobretot perquè a vegades tinc la sensació que tot això ho escric pel meu germà i dos o tres persones més. No saps la il·lusió que em fa, doncs, el rebre felicitacions de gent “anònima” com tu! Gràcies!

  Una salutació!

 5. La idea era aquesta, fer que Colla Verglas fos una mica més lleugera, no només a la vista, sino a l’hora de carregar el contingut.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s