Vaig una mica de cul…

Vaig una mica de cul.

En dos dies, el Team Catalonia CostaRica Competició sortirà camí del Nürburgring amb motiu del Rebel Run 2010, i d’una macro-concentració de BMW E30 M3 que tindrà lloc al traçat alemany durant el mateix cap de setmana. Com que a frikis no ens guanya ningú, hem decidit que hi anirem amb el GT Turbo i amb el M3. Flipa!

El tema és que això de triar aquests dos trastos com a mitjà de transport ens ha donat una mica més de feina de la esperada. Pel que fa al petit Renault, farà cosa d’un més va tornar a la vida després de 6 llargs messos tancat al garatge. Nou embrague, nous tubs de silicona (aigua i aire), oli nou, valvulina nova, refrigerant nou. Tot en regla.

La iteuve em va costar una mica més ja que l’ample de vies donava més del permés… i és que les Compomotive FASS de 14″ que porto són… digue’m… una mica més amples que les de llantes serie. Llantes d’origen instal·lades, i iteuve pasada en un tres i no res. Cap més incidència. El R5 està fet un chavalín. Ara toca una rentada final, posar un parell de brides allà on calgui… cinta americana… i llestos.

El eme-tres ha implicat una mica més de feina. Per un error de càlcul/malentés (culpa totalment meva) no el vaig poder portar al mecànic quan tocava (un mecànic que és com nar al metge: a la que perds el torn… pringues molt). Per sort, en Ramón de Mecapower m’ha fet un forat a la agenda, demà a la tarda, per fer el reglatge de vàlvules. Tot a última hora.

Per un altre banda, l’altre dia vam nar a buscar un parell de recanvis a la BMW. Demà el meu germà haurà d’anar a comprar pneumàtics per les Compomotive negres de 16″ (amb les de 17″ daurades, els pneumàtics que porta tenen un perfil massa alt i toquen l’aleta). I l’aleró DTM… que mola molt… està sent pintat a Mollet mentre escric aquestes línies. És a dir, tenim troços de cotxe escampats per mitja Catalunya. I tot, a dos dies de marxar cap a Alemanya.

Ja ho diuen ja que no risk, no fun (sense risc no hi ha emoció)… però pot ser hem portat les coses una mica al extrem…

I per si tot això no fos suficient, el més que ve l’IVA puja al 18%… amb el que això implica de la feina. Més el fet de que, descomptant els dies de pont i festa, ens trobem a final de mes… amb el que això implica de feina. D’aquí que no trobi tot el temps que voldria per escriure a Colla Verglas… però es fa el que es pot.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s