Colla Vercrash: 9ff GT9-R pedent el control a més de 300 km/h…

Recordeu el 9ff GT9-R? Vaig parlar d’aquest cotxe a Colla Verglas fa uns messos. En poques paraules, es tracta d’un dels cotxes més ràpids del planeta: amb prop de 1020 cavalls pot agafar els 414 km/h… i tot això d’un 6 cilindres bòxer de 4 litres – si d’això no se’n diu sobrealimentar…

El tema és que el Març passat van inscriure’l al VMax Armaggedon 2010 al aeròdrom britànic de Bruntingthorpe. Aquest “aeròdrom” consisteix en una recta interminable (la mateixa que feien servir els bombarders durant la Segona Guerra Mundial per despegar carregats de regalets pels nazis) en la qual es poden agafar velocitats considerables. Molt considerables.

Aquesta és la unitat 00/20, la de fàbrica, la unitat-laboratori… i que se sàpiga, la única de les 20 unitats que s’ha fabricat fins ara. Al final del dia va tancar l’esdeveniment marcant la millor marca mai registrada: 356 km/h… i això que la recta era massa curta com per poder possar la sisena velocitat!

Clar que al comunicat de prensa que 9ff va emetre van obviar el petit detall de que el cotxe va quedar totalment sinistrat després de perdre el control a una frenada quan anava a més de 320 km/h…

Tenint en compte que el cotxe va perdre el control a més de 300 km/h… i que a aquestes velocitats el més fàcil és acabar desintegrat contra un arbre… o pitjor… el pilot (probablement el propi amo de 9ff, que és el que sempre es posa al volant per fer els records) es pot considerar molt, però que molt afortunat d’haver sortit d’aquest sinistre en vida.

Via WorldCarFans.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s