Serà el moment adequat per comprar un Saab 900 Turbo?

Un que sempre està “en el mercat” amb vistest a canviar de cotxe, últimament es pregunta si aquest no serà el millor moment per comprar un Saab 900 Turbo. La marca sueca està tocadíssima de mort, ja que General Motors no para de perdre-hi diners amb ella. Un, amb tota la bona fe del món, es pregunta si aquesta situació no és conseqüència dels nefastos dissenys dels darrers anys… i és que si comparem els aburrisíssims Saabs que s’han presentat últimament (a excepció del genial Aero X), amb els transgressors dissenys amb els que la marca va entrar als anys 80… el que està clar és que algo ha fallat pel camí.

Primer va ser Koenigsegg qui es va erigir com a salvadora de la guarda… però en vista del percal es van fer enrere abans que fos massa tard. Darrerament, un altre constructor independent també ha mostrat interés per la casa sueca: Spyker. Clar que un fabricant que quasi es va arruinar en la seva aventura a la Formula 1, i que perd quartos amb cada cotxe que fabrica… no se jo si és la solució salvadora per una marca moribunda com Saab.

Trist final per una marca capaç de crear cotxes únics com el 900 Turbo amb el que he obert el post. Un cotxe que m’encanta… i que no m’importaria comprar abans que els preus dels Saabs comencin a pujar un cop la fàbrica tanqui les portes definitivament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s