Espectacular anunci del Renault Alliance Convertible

Renault Alliance Convertible? Huh?

M’imagino que a ningú li sonarà aquesta meravella de la enginyeria francesa. Doncs senzillament es tracta del cotxe amb el que Renault va tractar de desembarcar en el mercat americà… on ja comptava amb el Renault 5, també anomenat “Le Car”. El Alliance era bàsicament l’equivalent al Renault 11… i afortunats els americans, comptaven fins i tot amb una versió descapotable!! El cotxe va ser molt ben acceptat per la premsa americana. De fet va ser Cotxe de l’Any per la revista Motor Trend l’any 1983… i la revista Car&Driver el va escollir com un dels 10 millor cotxes de l’any (en la seva defensa, anys després el van escollir com un dels “10 pitjors cotxes escollits en un top-10″… tot i que el mal a la seva integritat moral ja estava fet).

2009-08-25_1043

Desgraciadament, el món real no estava pensat per aquest cotxe… i clar, la mala qualitat dels materials, i sobretot el fet que es passessin més temps als tallers que a la carretera degut a la pobre fiabilitat, va fer que el cotxe acabés passant sense pena ni glòria pel mercat americà.

Aquí va aquest “petit” anunci (de 3 minuts de durada) on es combina amb espectacular maestria un cotxe horrible, un poble de western abandonat, llums de neó, ballarines flashdance amb una música cheesy cheesy. Un WTF vuitantero en tota regla…

Trobat a Autoblog.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s