Dodge Viper GT3 seguint un GT3 Cup al Nürburgring

Espectacular video de l’equip Vulkan Racing – Team Mintgen Motorsport. En serio. Està gravat durant una prova de les VLN Series (ara anomenades BFGoodridge Endurance Championship)… que podria fins i tot tractar-se les 24 Hores del Nürburgring, en vista del transit… i dels números als dorsals! (crec que és més que probable). Parlant de transit, la quantitat de cotxes a pista és tal que a vegades sembla més la operació-tornada de Setmana Santa al peatje de Martorell que una cursa de cotxes…

Tenim un Dodge Viper GTS-R GT3 seguint un Porsche 997 GT3 Cup. El Viper de fet sembla que sigui més ràpid, però està clar que al Nürburgring avançar no és precissament fàcil. Segons els comentaris al video de YouTube, diuen que qui porta el Porsche és la pròpia Sabine Schmidt, coneguda per haver sortit a Top Gear en més d’una ocasió i per portar el BMW E60 M5 Ring-Taxi.

Em resulta curiós sobretot com s’ho fan per manegar els doblats: no hi ha una única traçada vàlida… s’ha d’anar per on sigui per avançar els Corsas, els Saxos o els BME E36. Això, de nit, durant un bon grapat d’hores… ha de ser una de les experiències més extenuants que un pilot pugui experimentar. Que parlin els de Le Mans… però amb només una quarantena de pilots, en un circuit de 15 kilòmetres… realment no es poden queixar quan al ‘Ring hi han vora de 300, i ni una sola recta per respirar!!

Video trobat a Drivers’ Republic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s